forumi - chat - mali oglasi - e-adresar - kontakt  
 FAQ - često Postavljana PitanjaFAQ - često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Novosti 13.09.2005

Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.celinac.org forum -> Novosti
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
admin
Trut
Trut

Pridružio: 26 Feb 2003

PorukaPoslao: Uto Sep 13, 2005 3:43 pm    Naslov: Novosti 13.09.2005 Odgovoriti sa citatom

Novosti - 13.09.2005.

- Dodato nekoliko novih slika u galeriju - pogled s Barakovca
- Nova anketa: Plaæate li porez?
- Veæina posjetilaca zna da je Opština Èelinac imala zvaniènu prezentaciju na Internetu na adresi http://www.opstina-celinac.com .. kao što to obièno u našoj opštini biva, radilo se po sistemu "drži vodu dok majstori odu" - neko je uzeo pare, odradio posao i stvar je zaboravljena. Hosting na verat.net je plaæen za par mjeseci unaprijed, a domen je registrovan na godinu dana ... nedavno je ta registracija istekla ... iskoristio sam priliku i da ne bi neka treæa, zlonamjerna osoba zgrabila domen, odradio sam registraciju ... Ovom prilikom obavještavam odgovorne opštinske organe da im ustupam gore navedeni domen bez ikakve novèane ili bilo koje druge nadoknade na korištenje zajedno sa hostingom. Poruke vezane za ovu temu primam rado ovdje na forumu ili mailom na info@celinac.org. Do tada domen æe ostati preusmjeren na www.celinac.org .
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
massive
Direktor ČAJAVECa
Direktor ČAJAVECa

Pridružio: 24 Nov 2003

PorukaPoslao: čet Sep 15, 2005 8:02 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ako nista drugo pohvalno od tebe
i koliko vodim do moje posjete 21 pregled
imas gomilu latentnih korisnika Confused
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
admin
Trut
Trut

PorukaPoslao: čet Okt 20, 2005 3:58 pm    Naslov: Opstina Odgovoriti sa citatom

Danas sam dobio materijal od ljudi iz opstine i postavio ga na:

http://www.opstina-celinac.com

Materijal je relativno dugo putovao do mene. Ljudi u opstini nisu ni bili upuceni u situaciju. Gojko Trivic je dostavio CD s materijalom Vesi Vasicu(RTV Servis) a ovaj mi je isti proslijedio. Sadrzaj nisam kontrolisao i koliko sam "na prvu" uspio da vidim sve je "staro" - ukljucujuci i stare brojeve telefona(851) te "odlicno" prevedenu verziju na engleskom(Wellcome). Skrecem paznju na ovo pa ako neko "cuje" nek nesto ucini po tom pitanju. Do tada sve stoji kako je.
admin
Trut
Trut

PorukaPoslao: Sre Okt 26, 2005 2:28 pm    Naslov: Pozitivan uticaj kritike Odgovoriti sa citatom

Upravo sam saznao da je objavljen clanak u "Celinackim" koji prati ovaj forum i citavu pricu oko Internet prezentacije opstine.

Kako sazanjem posao odrzavanja opstinske prezentacije na Internetu ce preuzeti Dragan Predic. Lijepo je cuti da stvari polako pokrecu u pozitivnom smjeru. Ovom prilikom pozivam Dragana da mi se javi na info@celinac.org da se dogovorimo oko detalja u vezi primopredaje domena i tehnicke realizacije prezentacije. Spreman sam pomoci u tehnickoj realizaciji koliko mi dozvole vrijeme i cinjenica da fizicki nisam prisutan u Celincu.
QUICK
Direktor OŠ MD
Direktor OŠ MD

Pridružio: 02 Jun 2004

PorukaPoslao: Sre Okt 26, 2005 3:18 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Stvari idu na bolje , evo nakon godinu dana opstina hoce da se prikljuci na blic wireless internet . Trebali su prvi da se prikljuce a ne zadnji . To samo govori da nasi politicari ne koriste internet . Ovo je znak da su se stvari pomakle sa nule .

Pozdrav od Quicka
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
massive
Direktor ČAJAVECa
Direktor ČAJAVECa

Pridružio: 24 Nov 2003

PorukaPoslao: Sre Okt 26, 2005 3:24 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Samo, nisam nesto siguran da ce to da ide kako bi trebalo.
Nadam se da hoce, ali iskustvo govori drugacije.

Zivi bili pa vidjeli.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    www.celinac.org forum -> Novosti Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu